Forside
Menu
Vores menu
Vin menu
Drikkelse
Mad ud af huset
Om Latin
Kontakt
Job
Bordbestilling
Forside
Menu
Vores menu
Vin menu
Drikkelse
Mad ud af huset
Om Latin
Kontakt
Job
Bordbestilling
Vores
menu
Forretter
Terrine
Af foie gras og anderillette, kvæde, brioche og passionsfrugt
Carpaccio
Af velhængt oksefilet i peber selskab og havgus ost
Fiskesuppe
Med rouille, emmentaler, croutoner
Rimmet laks
Med rødbede, rygeostecreme med peberrod, citron og rogn
Hovedretter
Andebryst
Med enebær, sort peber, kål, perleløg og andesauce med appelsin
Possion de jour
Steak ribeye (tillæg 50kr)
Med bearnaise, pommes frites, salat de jour
Oksemørbrad
Pommes Anne, selleri, østershat og Trøffelsky
Desserter
Gateau Marcel
Med mango sorbet
Tarte au citron
Sélection de fromage
(Ost tillæg 30kr)
Créme Brulé
1 ret 198,- 2 retter 259,- 3 retter 299,- 4 retter 359,- 5 retter 399,-